U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 Zomerbridge 2019 op de woensdagavond

 

In samenwerking met bridgeclub Honneur organiseert Sans Atout deze zomer weer zomerbridge in de Schakel. 

Bridgeclub Honneur bijt het spits af. De eerste keer zomerbridge is op 15 mei. Daarna elke woensdagavond tot en met 28 augustus. Tot en met 10 juli organiseert Honneur het zomerbridge, van 17 juli tot en met 28 augustus zijn de organisatie en leiding in handen van Sans Atout. 

Op alle avonden begint de drive (24 spellen)  om 19.30 uur en is de deur open vanaf 18.30 uur. Deelname kost € 2,50 per persoon, per drive voor leden van de NBB en € 3,50 voor niet NBB-leden. Voor de winnaars is er een flesje wijn. Ben je (nog) geen NBB-lid en wil je vaak meespelen? Meld je dan bij Aad Stuurman. Via hem kan je zomerlid worden van Honneur en zo toch voor € 2,50 per avond zomerbridgen. Zijn gegevens staan hieronder. 

Elke bridger is welkom. We spelen in twee en zo mogelijk in drie lijnen. 

Je kunt altijd proberen of je op het laatste moment nog ingedeeld kunt worden, maar liever hebben we dat je je van tevoren opgeeft, met of zonder partner. Als je je per (voice-)mail aanmeldt en je hebt nog niet vaak bij ons gespeeld, laat dan ook even weten in welke lijn je bij voorkeur speelt en vergeet niet je NBB-nummer door te geven. 

Opgeven voor de periode t/m 10 juli  kan bij Aad Stuurman. Telefoon 020-7853742 of per e-mail op info@honneurdiemen.nl.     

 Voor de periode van 17 juli t/m 28 augustus graag aanmelden bij Jessica van der Wiel of Bartolo Westerveld, telefoon 06-47833479 en via info@sansatoutbridge.nl