Bridge onder Begeleiding

Als bridger ben je nooit uitgeleerd. Er zijn veel prachtige biedsystemen die je kan leren en er zijn ontelbare bridgeboeken geschreven. Maar het allerbelangrijkste om beter te gaan spelen is toch wel om vaak te spelen en te leren van je fouten.

Dit najaar worden er twee korte BOB-(bridge onder begeleiding)cursussen, georganiseerd door Sans Atout. 

Tijdens de BOB-cursus worden telkens 2 spellen gespeeld die daarna meteen nabesproken worden door erkend bridge-docent Nico Portegijs. Meestal worden er in totaal 12 spellen gespeeld. Bieden, af- en tegenspel, het komt allemaal aan de orde.

Beide cursussen worden gehouden op de vrijdagmiddag. De eerste cursus start op 27 september. De tweede cursus op 8 november. De plekken voor de eerste cursus zijn vooralsnog gereserveerd voor diegenen die cursus 3 dit voorjaar hebben afgerond en voor leden van Sans Atout. Op de 2e cursus kan iedereen inschrijven.  

De cursus wordt gehouden in de Schakel en duurt van 13.00 uur tot 16.00 uur. De lessen worden gegeven in de grote zaal. De kosten van de cursus bedragen € 40, leden van Sans Atout ontvangen € 5 korting.  Halverwege de les is er een kleine pauze met een kopje koffie of thee. 

Als er nog plek is, bestaat de mogelijkheid om aan een losse les mee te doen voor € 10 per les. 

Het maximale aantal deelnemers is 28. Je hoeft geen lid te zijn van Sans Atout om mee te doen en je kan je ook zonder partner inschrijven. Het is wel belangrijk dat je al een poos regelmatig bridget, de cursus is niet bedoeld voor absolute beginners. Bij de 2e cursus zijn ook bridgers welkom die net cursus 2 hebben afgerond.

Je kan je hier inschrijven, maar bellen met Jessica 06-47833479 kan ook.